Loading....

Termeni și condiții

STELIAN PAVALACHE este reprezentatul  grupului de inițiativă transfrontalieră Rețeaua de Solidaritate, care își ia angajamentul să gestioneze în deplină siguranță datele cu caracter personal. Respectăm caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem să interacționăm. Prezentul angajament descrie practicile noastre privind prelucrarea datelor, dar și opțiunile asupra modului în care datele personale sunt procesate. Eventuale actualizări în politica asupra datelor pot fi făcute în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile, nefiind necesară notificarea prealabilă.

Furnizarea datelor dvs. personale către noi este benevolă. Vă rugăm să rețineți că, fără a ne furniza datele personale, nu veți putea (după caz) să semnați o petiție sau să solicitați inițiațierea unei petiție către administratorii paginii.

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Rețeaua de Solidaritate are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Colectarea informațiilor:

Sunt cerute datele dvs. personale pentru a începe o petiție, ca să semnați o petiție, atunci când distribuiți o petiție de pe site-ul nostru pe Facebook, Whatsapp, SMS, Messenger, Twitter și / sau prin e-mail, când completați un chestionar, când participați la o acțiune de trimis mesaje către factorii de decizie, când deschideți emailuri de la noi, când accesați linkuri din mesaje de la noi, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online.

Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook).

Atunci când adresăm mesaje autorităților vizate de conținutul unei petiții, folosim datele publice de contact ale entităților vizate.

Când vizitați reteauadesolidaritate.com

Utilizăm cookie-uri pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru și pentru a ne permite să vă personalizăm experiența online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare).

reteauadesolidaritate.com  nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze. reteauadesolidaritate.com nu cumpără și nu vinde adrese de email.

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale:

 • Numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail și profilul din mediile de socializare online)
 • date minimale de geolocalizare (județul /țara) Putem solicita sau înregistra alte informații acolo unde este cazul și doar dacă este relevant. De exemplu:
 • Detalii despre motivul pentru care ați decis să ne contactați / să inițiați o petiție / să sprijiniți o petiție / să răspundeți la un chestionar / să participați la un apel la acțiune;
 • Detalii despre campaniile pe care le-ați sprijinit, detalii despre subiectele / domeniile de interes pentru dvs., răspunsurile la chestionarele pe care le-ați finalizat;
 • informații despre serviciile pe care le utilizați pentru a comunica cu cei din jur, sau orice preferințe de comunicare pe care ni le-ați oferit;
 • orice alte informații comunicate nouă conform clauzei de mai sus, doar dacă este relevant și doar dacă este necesar.

NU colectăm date/informații sensibile cu privire la starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice

Datele personale, oricum ne sunt furnizate, vor fi utilizate în scopul operării cu succes a platformei de petiții online reteauadesolidaritate.com

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 • A vă permite să utilizați serviciile pe care le oferim;
 • A vă trimite informații despre activitatea noastră, inițiativele și orice alte informații privind tema campaniilor pe care ați ales să le susțineți (acest lucru nu se va realiza fără acordul dvs.);
 • A vă oferi serviciile sau informațiile pe care le-ați solicitat;
 • Îmbunătățirea experienței de navigare, personalizând interacțiunea cu site-ul nostru;
 • A realiza cercetări privind impactul campaniilor noastre și posibilități de optimizare a implicării;
 • A trimite lista semnatarilor unei petiții (doar nume și prenume) către terți, adresantul campaniei la care se referă petiția;
 • Audit și / sau administrarea conturilor noastre conform prevederilor legale și / sau contractuale.

Analiza de date și audiențe

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a efectua cercetări și analize de informații suplimentare din surse accesibile publicului pentru a ne îmbunătăți comunicările și / sau interacțiunea cu dvs., pentru a asigura că inițiativele noastre sunt relevante și adecvate.

Facebook marketing

Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a folosi serviciile Facebook ce ne permit să afișăm anunțuri atât susținătorilor existenți cât și celor potențiali, atunci când vizitează Facebook. Datele dvs. sunt trimise într-un format criptat care este șters de Facebook (a) dacă nu se potrivește cu un cont Facebook sau (b) după ce vă confirmă că sunteți titularul de cont înregistrat.

Pentru informații mai detaliate, consultați https://www.facebook.com/business/help/744354708981227 și politica privind datele Facebook la adresa https://www.facebook.com/policy.php.

Google Analytics

Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a analiza performanța noastră digitală, de exemplu pentru a vedea cum poate fi îmbunătățit site-ul nostru web.

Pentru mai multe informații despre modul în care folosim informațiile dvs. personale în legătură cu Google Analytics, consultați https://www.google.com/analytics/terms/gb.html

Comunicații

Prin completarea datelor în oricare din formularele de creare cont, semnare a unei petiții, completare a unui sondaj, participarea la un apel la acțiune, utilizatorul declară și acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date a reteauadesolidaritate.com .Astfel, utilizatorul își dă acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către reteauadesolidaritate.com și/sau inițiatorul campaniei.

În cazul în care ați oferit consimțământul adecvat, vă vom contacta pe oricare din căile disponibile, atunci când situația o impune. Vă vom contacta prin telefon, sms, servicii de mesagerie online sau prin e-mail, cu comunicări direcționate pentru a vă informa despre evenimentele sau activitățile pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră sau despre activitatea noastră.

Datele persoanelor minore

Nu procesăm cu bună știință datele nici unei persoane sub vârsta de 18 ani. Dacă ajungem să descoperim că aveți sub 18 ani și informațiile personale sunt înregistrate de reteauadesolidaritate.com vom șterge aceste informații.

Obligații legale

Vom dezvălui informațiile dumneavoastră organelor de anchetă sau instituțiilor responsabile de aplicarea legii, la cerere, numai atunci când sunt invocate obligațiile legale ale noastre.

Securitatea datelor personale și accesul la acestea

Prin mijloacele tehnice utilizate ne preocupăm să prevenim pierderea, distrugerea, utilizarea incorectă, modificarea, dezvăluirea sau accesul neautorizat la informațiile dvs. personale.

Informațiile dvs. sunt accesibile numai unui personal instruit corespunzător.

Inițiatorii de petiții au acces doar la numele, prenumele și județul de reședință al semnatarilor atunci când depun petițiile la autorități. De asemenea, ei mai pot extrage un CSV cu semnatarii petiției lor unde pot vedea și numărul de telefon al persoanelor care l-au făcut disponibil.

De asemenea, putem utiliza agenții sau furnizori de servicii acreditați pentru a procesa date în numele nostru.

În cazuri neprevăzute de această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal, și doar dacă situația o va cere, vom împărtăși datele dvs. personale doar în urma obținerii consimțământului dvs. informat.

Drepturile utilizatorilor

Aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să nu mai folosim informațiile dvs. personale sau să vă dezabonați din lista noastră de e-mailuri în orice moment. Eventualele solicitări ale dumneavoastră vor fi transmise către adresa contact@reteauadesolidaritate.com iar pentru dezabonare, urmați link-ul desemnat din fiecare mass-email trimis de reteauadesolidaritate.com

De asemenea, mai aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul de a fi informat– aveți dreptul să vi se spună cum vor fi utilizate informațiile dvs. personale.
 • Dreptul de acces– ne puteți scrie pentru a cere confirmarea informațiilor pe care le deținem și pentru a solicita o copie a acestor informații. Vom procesa cererea dvs. în maxim 30 de zile, cu condiția ca informațiile solicitate să se înscrie în categoria celor la care aveți acces și doar după ce v-am confirmat cu succes identitatea.
 • Dreptul de ștergere– ne puteți cere să vă ștergem informațiile personale din evidențele noastre.
 • Dreptul la rectificare– dacă credeți că înregistrările noastre privind informațiile dvs. personale sunt inexacte, aveți dreptul să cereți ca aceste înregistrări să fie actualizate.
 • Dreptul de a restricționa procesarea– aveți dreptul să cereți ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie restricționată dacă există motive de îngrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitimă a acestora.
 • Dreptul la transferabilitatea datelor– vă vom pune la dispoziție, în măsura cerută de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) informațiile dvs. personale obținute sub consimțământul dvs. informat, într-un format care poate fi citit de mașină.

Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal

Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământuluir

Vom cere consimțământul dvs. pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi newslettere, e-mailuri, apeluri la acțiune și anunțuri.

Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unei relații contractuale

Majoritatea interacțiunilor noastre cu abonații și utilizatorii site-ului web sunt opționale.

Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.

Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

Procesarea datelor pentru atingerea scopurilor organizaționale

Aspecte organizaționale ce țin de prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • Mesaje necomerciale, inclusiv campanii, apeluri la acțiune
 • Personalizarea, adaptarea și îmbunătățirea conținutului comunicațiilor sau a experienței de utilizare a platformei
 • Siguranță în muncă, securitate IT;
 • Prelucrarea datelor în scopuri istorice, științifice sau statistice;
 • Procesarea cererilor de informare;
 • Mesaje de mulțumire
 • Menținerea unei baze de date și a unei liste de excludere din comunicare;
 • Prevenirea fraudei, a utilizării abuzive a serviciilor sau a spălării banilor;
 • Executarea prevederilor legale;
 • Raportarea actelor ilegale.

Ștergerea și actualizarea datelor

În general, dacă nu este încă necesar pentru scopul pentru care au fost colectate și procesate datele dumneavoastră, le eliminăm din evidențele noastre după cel mult zece ani de la data la care au fost colectate. Cu toate acestea, vom elimina înainte de termen din înregistrările noastre informațiile dvs. personale dacă nu mai sunt necesare în legătură cu scopul pentru care au fost colectate, dacă nu mai avem dreptul să le procesăm sau dacă vă exercitați dreptul de ștergere.

În cazul în care vă dezabonați sau ne cereți să nu vă trimitem emailuri sau alte comunicări electronice, vă vom păstra numele pe lista de excludere internă, pentru a vă asigura că nu sunteți contactat din nou.

Dacă doriți să ștergem sau să actualizăm datele dumneavoastră pe care le deținem, trimiteți o solicitare clar exprimată la adresa contact@reteauadesolidaritate.com

Site-uri terțe

Această politică de confidențialitate nu acoperă site-urile web externe și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri.

Back To Top